За нас

Марката Екатрин се роди с любовта към бебеносенето на нашата дъщеричка Екатерина. Като всички родители искаме най-доброто за децата си и за нас прегръдката на ергономичното носене се оказа оптимално решение за разходка, успокояване, приспиване и …близост. Искахме да запазим топлината на тази прегръдка дори в студените зимни месеци и потърсихме подходящо облекло, но предложенията на пазара имаха два основни минуса- висока цена и/или ниско качество. Решихме да променим ситуацията за българския потребител и да създадем облекло за бебеносене с грижа както за малчуганите, така и гушналите ги родители.

[list]
[li type=”glyphicon-ok”]Защото ние също носим децата си![/li]
[li type=”glyphicon-ok”]Защото знаем от какви удобства се нуждае всеки бебеносещ, за да се наслаждава на времето си навън с малкото човече![/li]
[li type=”glyphicon-ok”]Защото в България от десетилетия създаваме прекрасни текстилни продукти за целия свят! [/li]
[li type=”glyphicon-ok”]Защото можем и творим дрехи за бебеносене с любов, грижа и отношение![/li]
[/list]

Всеки продукт с марка Екатрин е изработен ръчно в България и е тестван лично от нас и нашите бебеносещи семейства, преди да стигне до Вас!
Всеки продукт с марка Екатрин представлява лично сътворен модел – създаден и скроен професионално в България!
Всеки продукт с марка Екатрин съчетава модерна визия, оптимален комфорт и достъпна цена, без да прави компромис с качеството на материите или прецизността на изработката!

Основните материали, с които работим са висококачествена триконечна, памучна вата; висококачествен, плътен (250гр/м) полар; висококачествен, дишащ и непромокаем Softshell; както и висококачествен, щампован памук.
Всички наши ципове са с лети зъбци, изработени от пластмаса за мекота на досега.